Me vietettiin mökkijuhannus Limingassa. Syötiin hyvin, nautittiin kesäisestä kelistä ja levähdettiin. Ja koirat tietty juoksi sydämen kyllyydestä mökin nurtsilla. Kyllä ne nauttii! Mahtistakin on tullut erinomainen mökkikoira. Pysyy loistavasti omalla tontilla, vaikka mitään aitoja ei ole ja jättää naapurit ja pikkutiellä menevät autot omaan arvoonsa.

Sunnuntaina hurautettiin agikisoihin Virpiniemeen. Kisat oli tekonurmella ja tuomarina Jarmo Jämsä. Eka rata oli hypäri ja oikein mukava sellainen. Haateita oli alun takaakierrossa ja kepeille viennissä, mutta ne me selvitettiin. Mutta pujottelussa rouva osasi vain 10 keppiä. Sitten sinkos jo seuraavalle ja korjattiin alusta uudelleen, jolloin teki aloitusvirheen. 10 vp. siis kepeiltä. Höh!

Välissä käytiin koko lauma Minnan, Nepun ja Noidan kanssa mukavassa maastossa lenkillä. Sulassa sovussa meni 5 kolmen eri lauman bordercollieta vapaana juosten ja rallatellen. Agiradalle tuli miljoona valssia, huh mitä kiemuraa. Ja me ratkottiin ne kaikki, mutta taas Retku teki vain 10 keppiä. Kepit este nro 17 ja siihen asti siis tehtii makeeta nollaa. No 5 vp. siitä pujottelun kesken jätöstä ja aikaa paloi, kun aloitettiin alusta uudelleen. Ja yhtään en vedättänyt.