Kolmas perättäinen kisa meille, jossa tuloksena toisella radalla 5 vp. ja toisella hylky. Ja taas me osattiin tehdä erilaisia virheitä... Tänään siis kisattiin omassa "kotihallissa" Hiirosessa kahden agikisan verran. Tuomarina oli Kari Jalonen. Radat oli näenäisen helppoja ja hyvin virtaavia, mutta koira piti pysyä reitillä just eikä melkeen. Lisäksi hyppykorkeudet vaihteli 55-65 cm, joten rimoja tuli alas yllättävän monella (ei meillä - onneksi).

Ekalla radalla sain koiraan hyvän tuntuman ja Mahti meni juuri minne ohjasin, eikä hakenut vääriä esteitä. Pujottelun aloitus oikealta avokulmasta pituudelta oli makea! Mutta sitten hätäilin itse keppien loppuun päällejuoksua ja Mahti tuli ulos 10 kepin jälkeen. Korjasi kyllä nopeasti ja rata jatkui hyvällä rytmillä loppuun asti. Tuloksena siis 5 vp. ja korjauksesta huolimatta nelisen sekunttia alle ia:n.

Toinen rata vaikutti ekaa helpommalta, mutta meillä homma lähti lapasesta jo lähdössä, kun Mahti varasti ja minä lähdin siihen mukaan. Alku vielä selvittiin, mutta sitten keinun jälkeen oli muuri kulmassa ja suoralla hyppy ja pituus, joista vaikea keppien vienti. Lähdin kaarteessa liian innokkaasti vedättämää ja Mahti tuli hypystä ohi. No sitten esiteltiinkin yhdessä kaikki mahdolliset hylkypaikat tällä radalla :) Mahti oli melkoisen irtonainen ja omatoiminen ja kun ohjasin löysästi, niin se meni ihan omia kuvioita. No kontatktit toimi ja rimat pysy ylhäällä, mutta kolme hylkyä me ainakin vielä saatiin.

Keli oli upea, joten lämppä- ja jäähyttelylenkkien lisäksi käytiin kisan lopuksi vielä pitkä lenkki koko porukalla kantohangilla. Aurinko paistoi ja lämmitti jo mukavasti. Hyvä fiilis ja iloinen mieli, vaikka tuloksilla ei juhlittukaan.