Sopivasti tuli tauko meille treeneihin, kun OKK:n kupla painu kasaan lumen painosta. Maantaina oltiin hallilla talkoilemassa eli lapioimassa lunta pari tuntia ja koirat sai juosta sen ajan hallin pihassa vapaana. Tulipa paljon uusia koirakontakteja Hirmulle, se kun on melkoisen roturasisti, kun on vain beecee piireissä kulkenut enimmäkseen. Varovaisesti ja kiltisti se uusia tuttavuuksia lähestyy ja puhuu todella kauniisti koiraa. Ja nyt uskalsi pitää myös puoliaan tunkeilevalle poikakoiralle. Ja olihan siellä toki ihania ihmisiäkin, joilta sateli rapsutuksia. Pikkukoira tykkäsi!

Mutta torstaina oli Hirmun eka fysioterapiakäynti meidän vakipaikassa eli Kaisa Vakkurilla Oulunsalossa. Ja voi miten Hirmu nautti tästä "maksullisesta rapsutuksesta". Parhaillaan kuusi kättä (Kaisa, akka ja Satu 6v.) silitti, rapsutti ja hieroi. Liekköhän tää on Retkun lapsi ollenkaan, kun on niin äitinsä vastakohta :) Kropasta löytyi kipeitä paikkoja. Lihaksista lantion takaosasta ja pakaroista. Selvästi kuulemma liikkunut itsensä maitohapoille, jotka eivät ole sitten poistuneet lihaksista. Muuten koira oli suora ja symmetrinen, hyvässä kunnossa. Hieronnan ja venytysten lisäksi Hirmu sai laseria ja pakaroihin neljä akuneulaa molemmille puolille. Hienosti ensikertalainen suhtautui kaikkeen hoitoon, pötkötteli rentona kyljellään ja rentoutui neuloista ihan silminnähden.

Nyt pari kevyempää päivää ja ensi viikolla saa jo treenata. Kontrollikäynti noin kuukauden kuluttua. Äkkilähtöjä kylmiltään pitäisi välttää. Tämä on meillä kyllä perisynti, narusta kun koirat laskee vapaaksi, niin ensimmäiset parisataa metriä mennään kyllä tuli perseen alla.