Pentulan arkihan on viime viikot ollut sitä, että akka herää yölläkin 2-3 tunnin välein siihen meteliin, minkä Retkun saapuminen pentulaan aiheuttaa. Kaikki eivät mahdu suosiolla riviin maitobaariin ja sitä pitää protestoida äänekkäästi. Joten pakko on ollut olla kaverina äitikoiralle ja tarpeen mukaan järjestää väkeä etutisseille, että kaikki saa syömistä samaan aikaan.

Viime yönä herätyksiä tuli vain yksi. Mentiin nukkumaan 11 jälkeen ja vasta 3:lta akka heräsi ensikerran. Ja silloinkin pennut oli jo syötetty ja ne vaan kirmas äänekkäästi pentulassa syönnin päälle. Seuraava herätys vasta kellon soidessa vähän ennen 8 ja silloinkin pentulassa nukuttiin rauhallisesti mahat pulleina. Vähän ihmetystä tuo aiheutti, mutta pistetiin lähinnä univelan piikkiin, sitä on vaan nukkunut niin sikeästi, että ei ole herännyt syöttöihin.

Kunnes Retku aamulenkin ja -ruuan jälkeen meni taas pentulaan ja mysteeri selvisi. Kääpiöt ovat venähtäneet niin isoiksi roikaleiksi, että Eepu syöttää ne seisolleen! Ja kaikki mahtuu hyvin, jokaiselle löytyy oma hana ja ruokailu sujuu hiljaisuudessa ja hyvässä järjestyksessä. Wow! Yöunet taattu tästä eteenpäin?

1163650.jpg
Syömässä 24 vrk