Retku x Voltti pentueesta ilman kotia on vielä kaksi pentua: Kiukku-tyttö ja Musti-poika. Tiedustelut Miialta sähköpostilla miia(a)muttaburra.info ja puh. 050 434 2851

Musti-poika on erittäin lupaava harrastuskoiran alku. Vilkas ja utelias, on pehmeä ja miellyttämisen halua löytyy. On järkevä ja tasapainoinen poika luonteeltaan ja ulkoisesti kaikki palikat ovat erinomaisesti kohdillaan. Purenta ja kivekset ok. Musti näyttää tässä vaiheessa hivenen pentueveljiään kevyemmältä ja sporttiselta, siitä tulee todennäköisesti paljolti Voltti-isänsä kaltainen atleetti. Sopisi erinomaisesti tavoitteelliselle agilityn harrastajalle, mutta tämän kanssa kehtaa käydä myös näyttelyssä.

Kiukku-tyttö on syntymäkuuro persoonallisuus. Erittäin luonteikas, röyhkeän itsevarma ja menevä mimmi. Ei todellakaan mikään sääliä kaipaava pahnan pohjimmainen. Tempas pentutestistä porukan korkeimmat pisteet (59p.) ja kohtaa kaiken uuden häntä heiluen. Ei ole arka eikä agressiivinen, tästä ei saa paukkuarkaa tekemälläkään ;-) Tästä oiva harrastuskoiran alku ihmiselle, jolla riittää mielenkiintoa perehtyä vähän erilaiseen opetusmetodeihin. Kiukku on rekisteröity EJ-rekisteriin (ei jalostukseen) ja se tulee steriloida aikuisiällä. Mukana tulee kauko-ohjattava värinäpanta (kantama 200 m), johon pentu on totutettu kasvattajalla.

Pennut luovutetaan rekisteröitynä, tunnistusmerkittyinä (mikrosiru), virallisesti silmäpeilattuina ja kolme kertaa madotettuina kattavan pentupaketin kera. Kasvattajan tuki eliniäksi taattu.

Ei ensimmäiseksi koiraksi, eikä pelkästään kotikoiraksi.