Toinen ultra tänään, ekasta astutuksesta 40 vrk. Ja vaikka eläinlääkäri masua putsatessaan tuumas, että ompa klassiset tiineyden merkit (helakanpunaiset, topakat nisät), niin tyhjä se masu on. Ei pentuja. Toistaalta hyvä näin, on sitten reilusti tyhjä, kuin että siellä masussa olisi ollut vain yksi pentu. Se, mikä meni mönkään, on turhaa jossittelua. Kaikille kasvattajille käy joskus näin. Meillä vaan on ollut mahdottoman hyvä tuuri, kun 11 vuoden aikana on astutettu kuuteen juoksuun (kolme eri narttua) ja aina on tullut pentuja 5-8 kpl. Joskushan tämän onnen on käännyttävä, vaikka kuinka yrittäisi tehdä asiat parhain päin, varmistaa päivät progella ja varata astutukseen riittävästi aikaa.

Pienessä mietinnässä on jo kesäpennut Retkulle 2012. Sillähän on todella tarkka juoksukierto (väli 9 kk = 3 juoksua 2 vuoteen), joten odotamme juoksua toukokuussa 2012. Siitä astutus, niin pennut syntyisivät heinäkuun lopussa 2012 ja olisivat alkusyksyssä luovutuksessa. Hyvin todennäköisesti pentueen isä tulee vaihtumaan, jokin tässä Retku x Hiro yhdistelmässä ei nyt toiminut, enkä uskalla vanhalla nartulla enää tuhlata seuraavaa juoksua kokeilemalla uudelleen.

Lisään pentusuunnitelmia kotisivuille heti, kun jotain varmaa on tiedossa.

Loppuvuoden suunnitelmat menivät nyt uusiksi. Retku pääsee mukaan treeneihin ja kisaa varmaan vuoden vaihteen jälkeen taas agilityssä ja ehkä myös tokossa. Loppuvuoden näytelmiin on ilmoitettu vain Mahti, sillä Hirmu pudottaa turkkinsa (juoksu oli heinä-elokussa) ja Retkun piti olla äippälomalla. Ja toki se Mahtikin pohjavillat päästi irti heti, kun ilmomaksut oli laitettu :( Onneksi junnu saa olla kevyessäkin turkissa, näillä mennään.