Ei päästy mökille eilen, kun päivällä oli pakkasta -11 astetta. Puolituntia on nyt sopiva ulkoiluaika pennuille, sitten pitää päästä sisälle lämmittelemään. Tällä viikolla on ulkoiltu kertaalleen myös yöllä. Pikaiset pisut pihalle ja sitten sisälle takas nukkumaan. Kello näillä on talviajassa ja herätys on myös loma-aamuisin klo 6. Onneksi sunnuntaina kesäaikaan siirtyminen korjaa tilannetta tunnilla :-)

Hirmu on pitänyt huolta ohjelmatoimistosta. Maantaina akan jumpan aikana pikkuneiti oli avannut pentulan portin ja ovella oli vastassa kaikki 9 koiraa iloisena sekamelskana. Onneksi olin poissa vain tunnin... Keskiviikon jumpan aikana pentulan ovi oli sitten nippusiteillä varmistettu, joten palatessani Hirmu oli iltavillissään pentulan puolella ja tappoi räminäpurkin. Alumiini on kevyttä kamaa tämän sankarin käsissä. Huh, huh. Pitänee akan alkaa suunnitelemaan virtaa kuluttavaa ohjelmaa tällä sankarille, voi muuten tulla melkoinen ralli, jahka pennut lähtevät maailmalle ja jotain tekemistä pitäs olla.

Tänään aamulla sain käenpojan kiinni itse teoista. Kuka ei kuulu joukkoon?

1269525248_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva kertoo kauniisti myös sen, miten ihanasti Willa on asettunut laumaan ja ottanut kaikki kaverikseen. Osaa olla tosi nätisti pentujen kanssa ja on maailma pitkäpinnaisin Hirmun kanssa.

Iltapäivällä sitten pennut matkas boksissa Akuuttiin pentutarkastukseen. Silmät syynättin kahden eläinlääkärin toimesta (toinen K. Wickström ja toinen valmistuva silmäell) ja kaikki kunnossa. Pennut saivat sirut ja kattavan terveystarkistuksen. Mitään moitteita ei tullut, ei häntämutkia, napatyriä tai muita löydöksiä. Seppolla on reilu yläpurenta, mutta se olikin tiedossa (näkynyt 2 viikon iästä asti). Ja kaikkien poikien kivekset olivat myös tunnettavissa nivuskanavan lopussa eli siellä, missä niiden pitää tässä iässä ollakin. Ja kyllä, kaikilla on ruskeat silmät :-)

Rekkarit lähtivät samalla eteenpäin Kennelliittoon ja ehtivät varmasti luovutukseen. Tässä viralliset nimet:

Tytöt:
Pure New Wool (Katri-Helena)
Wooly Mammoth (Mega-Paula)

Pojat:
Wollen Charmer (Matti)
Wooly Bully (Teppo)
Woolly Woodpecker (Seppo)

PS. Jekku on vielä hoidettavana Helsingin Yliopistollisessa eläinsairaalassa.