Tänään on laitettu pentulaatikko makuuhuoneeseen valmiiksi ja muutenkin valmistauduttu pentujen syntymään. Makkarista siirrettiin yksi nojatuoli olkkarin puolelle ja niimpä pentulaatikko mahtui mukavasti ihan akan sängyn viereen, asunnon rauhaisimpaan nurkkaan. Alimmaiseksi tuli muovimatto, sitten ½ cm paksu superlooni ja päälle froteepyyhe. Tämän päälle sitten painava pentulaatikon kehys ja laatikon reunaan jouluvalot. Muorien tarkastusryhmä kävi heti laatikon tarkistamassa, Källi turvallisesti laidan takaa, mutta Nasu meni vanhasta tottumuksesta heti lootaan köllöttelemään. Saa nähä, kuka sinne pesän tekeekään? Retkulle loota kelpas myös ja varulta valmiina on myös pentuaitaukset, jos näyttää, että lootaan tulee tunkua. Rajataan tila sitten muoreilta pois.

Retkun nisät on putsattu kans tänään. Nisien ympärillä oli tummaa, rasvaista karstaa. Supsuttelin niihin babyöljyä ja annoin hetken vaikuttaa, sitten karsta irtosi nätisti paperilla pyyhkimällä. Päälle vielä pesu apteekin shampoolla. Nyt nisät on pinkit ja puhtaat.

Tässä vielä kuvia pentulootasta. Tiineys 53 vrk.

1086275.jpg

1086276.jpg

1086277.jpg

Ja pentumasun sisällön ennustajille vähän prosentteja tiedoksi. Anadune tietokannan geenilaskurin mukaan värien jakautuminen tässä pentueessa on:
66% mustavalkoisia
24% punavalkoisia
10% sinivalkoisia
Oma veikkaukseni on, että kaikki pennut ovat mustavalkoisia.