Sunnuntain kisamenestyksen jälkeen palattiin tiistain treeneissä maanpinnalle kera muurin palikoiden. Muuten hyvä rata ja toimiva koira, mutta muurin palikat tuli alas radalla joka kerta. Muuri oli pitkän suoran putken jälkeen suoraan kohti seinää ja siitä piti palata 180 astetta takas kepeille. Ja kun akka jäi jälkeen, niin irtoaminen muurille oli heikkoa ja yli mentiin takajalat palikoita viistäen. Ei onnistunut puhtaasti sitten millään. Laitettiin rimaa eteen ja rimaa taakse, huomautettiin ja yritettiin jatkaa suoraan muurilta eteenpäin. Huoh. Ei millään onnistunut. Toiseen suuntaan muuri meni hienosti, mutta seinää kohti ei.

Radalla oli keinu (tosi hyvä) ja lisäksi otettiin A:ta yksittäisenä naksulla (hyvin tuli vauhdilla alas asti). Tehtiin lopuksi muuria yksittäisenä naksulla ja pääsin palkkaamaan. Koira oli kyllä melko väsyksissä jo tässä. Hallissa oli tosi kuuma ja selvästi vielä sunnuntain kolme rataa painoi tassuissa molemmilla.

Akka on loppuviikon työreissulla Helsingissä. Äiti tulee hoitamaan koiria kotiin. Kurjat rapakelit menossa, joka välissä saa olla tassuja pyyhkimässä ja lattioita luutuamassa. Retkussa tuntuu jo aavistus tulevasta pohjavillasta. Taitaa turkki just keretä MV:n...