Teimme taas perinteikkään Messarireissun Mahtin kanssa kahdestaan lentäen. Lauantaina aamukoneella Helsinkiin ja suoraan kentältä lentokenttäbussilla Messariin. Helsinki Winner näyttelyn tuomari oli itävaltalainen Kurt Summer. Veteraaniuroksissa Mahelle ERI ja SA, kilpailuluokassa sija 2. Jatkoimme tästä suoraan Paras Uros-kehään, josta sijaa ei tullut.

"Schöner kopf. Scheren gebiss. Gut entwic uelter brust. Sehr gut gewinkelt vorne & hinten. Gute bewegung, hinten jedoch eng & leicht ureu zend."

Vetskuissa esiintyi myös kasvattini Syyti (Willa x Pixi), joka oli ERI3 SA.

Nartuissa Vita (Anadune Finnish Flash) esiintyi nätisti Veikon kanssa ja sijoittui kovassa valioluokassa kolmanneksi ERI:llä ja SA:lla. Paras narttu -kehässä kolme ensimmäistä sijaa meni valioluokan nartuille eli Vita PN3.

Mahtin (Siru x Mahti) jälkikasvusta kehässä oli juuri 9 kuukautta täyttänyt Niki-poika, jolle EH.

Kaikki tulokset lauantailta KLIK.

Kehän jälkeen menimme ulos tapaamaan Vitan tulevaa sulhoa. Pariskunta tykkäsi heti toisistaan, vaikka juoksu ei ole Vitalla vielä lähimaillakaan. Ja kun me ihmisetkin totesimme yhdessä, että tämä on kaikkia osapuolia miellyttävä yhdistelmä. Löimme siis lukkoon Vitan kevään pentuesuunnitelmat ja sulho tulee olemaan FI MVA BH Quicket Walk The Line "Ruuti". Kiitos Emilia ja Kaisa, että toitte Ruutin meille näytille! Tästä tulee hyvä pari. Odotamme Vitalle juoksua helmi-maaliskuulle 2019. Lisätietoa yhdistelmästä tulee kotisivuille ja blogiin myöhemmin. Yhdistelmä KoiraNetissä KLIK.

48397648_10156957195609295_6492584293359
Ruuti ja Vita ensitreffeillä

Me Mahen kanssa ajelimme ratikalla keskustaan ja majoitumme hotelli Presidenttiin. Sen verran aikainen (klo 4.15) herätys painoi, että otimme parin tunnin päikkärit ja iltakin meni ihan rauhassa hotellilla ja läheisessä puistossa ulkoille. Villi viikonloppu Helsingissä :D

Sunnuntaina kehä alkoi vasta klo 11.30, joten saimme ottaa ihan rauhallisen aamun. Keli oli mukavasti pakkasella, joten koirakin pysyi puhtaana. Pakkasimme kimpsut hotellilla ja huristelimme ratikalla Messariin. Jäimme pois muutamaa pysäkkiä aiemmin ja Mahti kävi velodromin puistossa vähän pidemmän lenkin ennen halliin menoa. Tuomarina oli Harry Tast. Mahtille veteraaneissa sama sijoitus, kuin eilen eli ERI2 SA ja seitsemän uroksen Paras uros -kehässä ei sijoitusta.

"8v. Erinomainen tyyppi. Sopiva rakenteen vahvuus. Selässä pehmeyttä. Puhdaslinjainen, kaunisilmeinen pää. Korrekti etuosa. Tilava, pitkä rintakehä. Kevyt raajaluusto. Ei parhaassa turkissa. Takaliike ahdas. Hyvä askelpituus."

Vita sai valionartuissa ERI3:n, mutta jäi ilman SA:ta. Mahti x Siru pennut pärjäsivät hienosti junnuissa. Niki-poika todella kauniilla esiintymisellä urosten ERI4 ja nartuissa Wiima-narttu vei koko potin, eli voitti ison junnuluokan ERI1 SA ja sai tittelin JV-18! Onnea!!!

Kaikki tulokset KoiraNetissä KLIK.

Meillä Mahen kanssa loppui turnauskestävyys, joten shoppailut ja syömiset jäi väliin. Purettiin leiri ja suunnattiin puistoon lenkille ja siitä suoraan juna-asemalle. Lentokentällä oli sitten aika hengähtää tovi. Ja kuin koirakin pääsi ravintolaan, niin pari tuntia kului mukavasti ennen lentoa kotiin. Mahtin lento meni mukavasti, vastassa oli iloinen ja reipas koira.

48403298_10156959381519295_7784444996400
Maailman paras reissukaveri Mahti ❤️. Kahden päivän aikana on liikuttu taksilla, lentokoneella, bussilla, ratikalla ja junalla. Yövytty keskustahotellissa ja ulkoiltu pienillä puistoplänteillä. Ja kaikki käy. On se hieno poika! Ja just tämän takia reissuun on aina kiva lähteä.