Kun näkee Retkun päivittäin, niin tuntuu, että masu ei ole nyt viikossa kauheasti kasvanut. Mutta siskojen mukaan masu on kuulemma valtava :-) Ja kun viime lauantaina ostin Retkulle Jyväskylän näyttelystä Pomppa-takin (hieno punainen toppa-Pomppa kokoa 55) ja sovitin sitä kotona samantien, niin eilen samainen takki ei enää mahtunut mahan kohdalta kiinni :O Eli kasvua on. Reilusti.

1259505108_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Retkun masu 49 vrk eli 7 viikkoa tiineyttä takana.

Tänään meni viimeinen annos 10 päivän matokuurista ja ruokinta edelleen 3 x päivässä eli normiannokseen verrattuna ruokamäärä 1½ kertainen (ja vahvempi muona). Lenkillä Eepu jaksaa vielä mainiosti, tänäänkin loikki metsässä kaatuneen puunrungon yli, vaikka alikin olisi mahtunut vallan mainiosti.

Källi on ollut reippaampi tällä viikolla, kun akka vihdoin päätti jättää sen kotiin pitkiltä lenkeiltä. Eli muori ei ole käynyt nyt päivittäin pitkällä lenkillä vaan kuluneella viikolla vain neljänä päivänä. Ja kun välissä on "lepopäiviä" eli ulkoiluja vaan lähimetsässä, niin muori on jaksanut paremmin ja ollut selvästi reippaampi.

Eilen käytiin pentulaatikkokaupassa ja loota odottaa nyt kasaamista eteisessä. Rakennetaan pesä makkariin ensi viikonloppuna.