Perjantaina koirat lähti vanhempien kanssa mökille ja me Erikan kanssa suunnattiin keula kohti etelää. Tarkoitus oli ajaa yöksi Lempäälään ja siitä aamulla Ypäjälle katsomaan kenttäratsastuksen maasto-osuutta ja Finnderbyä. Reitti muuttu lennossa matkalla ja päädyttiin yöksi Sonjan luokse Wääksyn kartanoon. Tuhannet kiitokset Sonja! Ruusukammarissa ei onneksi kummitellut :-)

Aamulla sitten seiskalta tien päälle, aamupala ABC:ltä ja sopivasti juuri ennen ysiä oltiin Ypäjällä maastoreitillä kisoja katsomassa. Aamupäivä meni kenttäkisoissa, sitten vähän syötiin ja shoppailtiin ja käytiin opastetulla kierroksella Hevosopistolla. Hauska sattuma oli, että yhden suokkitamman karsinan kyltissä oli perin tuttu nimi: Vähälempi! Kyseessä oli Antin emä, joka oli tuotu siemennettäväksi Opeliksillä (i. Kelmi). Ilmeisesti tamma ei ole varsonut tänä keväänä, sillä se oli karsinassa yksi. Sen piti olla viime syksynä tiine Pilven Pojasta.

Iltapäivällä katsottiin päivän pääluokka eli Derby ja sitten lähdettiin ajamaan yötä vasten kotiin. Puoli 12 oltiin mökillä Limingassa, josta poimittiin koirat kyytiin ja sitten kotiin nukkumaan. Mukava ja turvallinen reissu, paitsi että vietyäni Erikan kotiin Kiiminkiin, meinasin törmätä Välikylässä tiellä toikkaroiviin hirviin... Home sweet home kuitenkin klo 1 yöllä.