Joulun jälkeiset päivät ovat olleet yhtä pentuvisiittiä. Pentuset ovat saaneet vieraita ympäri Suomen ja uusia lelujakin on pentulaan ilmaantunut lahjuksiksi. Tänään pentuset pääsivät filmitähdiksi, kun Jaakko pystytti kuvausvehkeensä pentulan ympärille ja räpsi sadoittain kuvia. Näistä saadaan nauttia sitten joskus tulevaisuudessa, jahka taitelija julkaisee työnsä tulokset.

Pentulan näytökset ovat vielä kovin lyhyitä. Ennen ruokaa ja ruuan jälkeen hereillä pysytellään 15-30 min, kunnes uni taas voittaa. Ja jos joku jää pidemmäksi aikaa pentulaan hereille, niin tämä häirikkö pääsee yleensä sitten aidan toiselle puolelle seikkailemaan.

Ruokaa menee nyt kolmesti päivässä noin 2½ dl kerralla, eikä muruakaan jää äitikoiran siivottavaksi. Vesikuppi on pentulan suosituin lelu... puoli desiä vettä kerrallaan ja yleensä se on paperilla ja tassuilla enemmän kuin suussa.

Yöt pennut nukkuvat noin klo 23-8 yhdellä yöhulinalla. Yleensä meillä kirmataan klo 4-5 maissa syötön jälkeen puolisen tuntia ja sitten taas uni jatkuu. Uudeksi vuodeksi ollaan tilattu lunta ja kuivaa pakkaskeliä, jolloin ois tarkoitus tutustua pentujen kanssa ulkoiluun ensimmäisiä kertoja.

Pennut ovat hirmuisen tasaista sakkia. Yhtään pomoa tai pahnan pohjimmaista ei ole joukosta löytynyt. Kaikki pitävät hyvin puolensa ja hepulit jakautuvat suht tasaisesti porukan kesken. Muusa-neiti kantaa tällä hetkellä pentulan riiviön titteliä. Siinä on reilusti virtaa ja vähän kiusanhengen vikaa. Muut kun nukkuu, niin Muusa show jatkuu vaan... Krisse on kunnostautunut ääniskaalan suhteen. Se laulaa, vinkuu, ulvoo, haukkuu ja murisee selvästi eniten ja suorastaan nauttii äänensä kuulemisesta.