Keskiviikko ja aksapäivä. Kouluttajana tällä kertaa Mari Kaplas. Ohjatuissa tehtiin kaksi 8 esteen pätkää, jossa hypylle irtoamista ja päällejuoksua. Eka rata loppui keinuun ja toinen A:n. Hirmulle hypyt 45 cm. Eka rata alkoi hyppy - kepit ja todella nätisti Hirmu jäi lähtöön ja suoritti kepit vasemmalta ohjaten. Irrotuksen ja päällejuoksun ajoituksessa akalla ongelmia, hinkattiin moneen kertaan. Irrotuksessa liike tyssää iteltä ja koira käy epävarmaksi ja päällejuoksussa annan ihan turhaa tilaa koiralle ja annan valua kaarteessa. Keinut Hirmu meni tosi reippaasti joka kerta, häntän heiluen!

Välissä käytiin pikkupuolelle tekemässä rengasta, keppikulmia, pussia ja matalaa keinua. Toisessa kuviossa irrotus onnistui paremmin, valssissa olin turhan pitkään rintamasuunta koiraa päin ja vauhti hidastui. Ekassa päällejuoksussa lähdin peruuttamaan, kun pitäs oikeesti juosta ihan kasvot menosuuntaan ja törmäsin siiveekkeeseen ja kaaduin pitkin pituuttani perseelleni. Mihinkään ei sattunut, mutta räminä oli melkoinen (metallisiivekkeet). Onneksi Hirmu ei ollut asiasta moksiskaan ja saatiin sen jälkeen tehtyä ehjä kuvio. Kolme hyppyä oli rinnakkain ja ne tultiin S-kiemurana. Ekalle irroitus, toisen taakse päällejuoksu ja siitä vienti viimeiselle hypylle. Tämän Hirmu lähti helposti takaakiertoon, kun oma vartalo-ohjaus kääntyi suotta koiran "päälle".

Oikein mukavat treenit taas ja paljon saatiin onnistuneita toistoja. Ja vaikka Hirmu vähän herkistelee ja menee käsijarru päällä, niin se vapautuu treenien edetessä ja parantaa suoritustaan koko ajan. Leikkii hyvin ja ottaa namit. Naksu tuntuu olevan kuitenkin se paras palkka. On neutraali ja sen saa ajoitettua oikein. Naksutellaan sitten, jos sillä kulkee.