Viime viikon tiistaina jäi agitreenit välistä, mutta tänään oltiin taas Retkun kanssa hallilla. Hiihtolomasta johtuen väki oli vähissä ja rinnakkaisryhmässä treenas vain kaksi koiraa, joten päästiin tekemään ohjattua kuviota omalla puolella ja omatoimitreeniä toisella puolella.

Radalla oli A ja keinu, pussi, pituus ja putki sekä hyppykuviot. Retku meni erinomaisen hyvin. Oli rauhallisen ja keskittyneen oloinen, meni tasan just minne ohjas ja akka kerkes edelle hienosti. A:n kontakti on nyt vähän hukassa, himmaa kyllä, mutta tulee alas asti vasta lisäkäskyllä ja ohjauksella. Pitäs saaha paikka suorilta alemmaksi, kuten tekee puomilla ja keinulla (ne on nyt tosi sujuvat ja nopeat).

Pussiin jäätiin kerran syttyrälle ja muutenkin meidän oman seuran pussi on hidas ja raskas. Koiraa joutuu tosissaan oottamaan ulos sieltä. Ja sitten kisoissa vierailla esteillä tulee ylläreitä, kuten kävi KASsin pussilla. Tsup vaan ja koira on pussista ulkona ennenkuin on kissaa ehtinyt sanoa. Ja ohjaus myöhässä. Onneksi Eepu ei ole moksiskaan vastoinkäymisistä, seuraavalla kerralla pussi mentiin aivan yhtä suurella innolla.

Omatoimipuolella tehtiin puomia ja pujottelun avokulmaa. Ja väliaikaohjelmana otettiin noutoa painavalla PK-kapulalla. Ekaa kertaa vaadi nyt Retkua istumaan heitossa ilman, että pidin kiinni pannasta. Namit kouraan, istu, heitto, naksu ja palkka paikalla pysymisestä. Varastihan tuo pari kertaa kapulan perään, mutta yllättävän hyvin muuten malttoi. Nouto on vaan niin ihanaa ja palkitsevaa, että kaikki käy. Kiertää hienosti kapulan taakse noudossa ja siitä nosto ja tuonti suoraan akalle. Taitava tyttö.