Eepun babyblues on kadonnut viikossa. Eihän sillä siis mitään pentumasennusta ollut, se vaan on ollut koko pentuprojektin ajan tosi väsynyt (lue: rauhallinen). Kaikki energia on mennyt pentuihin, ei siinä muut leikit eikä riekkumiset kiinnosta. Lenkilläkin se on mennyt tuossa jaloissa tasaista tahtia.

Nyt viikossa on ääni muutunut kellossa. Vauhtia piisaa ja voimat ovat palanneet. Lenkillä mennään pitkin metsiä niin, että lumi pöllyää. Ja Nastan kanssa leikitään ja riekutaan ja lelutkin saavat taas kyytiä. Ompahan ryökäle ruvennut taas vetämään remmissäkin, kun välissä oli jo jakso, että kulki ihan nätisti... No, kuitenkin ihan mukavaa saada se tavallinen Retku takaisin. Tämmöisestä akka pitää :-)

Maitokauppa meni sulki ilman lääkityksiä tai erityistoimenpiteitä. Nyt ollaan oltu reilu viikko laihalla ruualla ja tisut ovat jo lähellä normaalia. Takatissut vielä vähän riippuu, mutta tyhjät nahkapussit siellä vaan on jäljellä. Karva putos 3-4 imetysviikon aikana, mutta nyt ei ole enää mitään karvanlähtöä. Näyttää siltä, että ihan kaljua tuosta ei tulekkaan, on pitänyt housut ja hännän hapsut tallessa.

Lauantaina Rellu-poika muutti Vihtiin Marin laumaan. Seurana on vanha bc-uros ja flättejä sekä hevosia. Poika kulkee nyt nimellä Roy. Onnea matkaan.

Sunnuntaina 8½ viikon iässä lähti viimeisenä maailmalle sinisilmäinen Muusa. Uudesta kodista (piti ostaa isompi, kun tuli toinen koira...) Tamperelta löytyy leikkikaveriksi Elwood-setä ja teemanimestä Jake pidettiin kiinni, vaikka pentusen sukupuolikin tässä matkalla vaihtui. Onnittelut perheenlisäyksestä Mira & T-mu!

Akka on työmatkaillut taas ihan urakalla, joten erittäin sopivaan aikaan pentuset maailmalle lähtivät. Viime viikolla 3 päivää poissa kotoa ja saman verran tällä viikolla. Ja kun pikkusisko on Thaimaassa lomailemassa, on koiruuksien hoitovastuu jäänyt äidille ja isosiskolle. Onneksi nää on vieraskoreita ja hyvätapaisia koiria.