Meillä oli rauhallinen yö. Kinna nukkui pentulaatikossa ja välillä sängy alla. Illan lämpö 36,9 ja nyt aamulla 36,6. Vähän petailee, muutoin on normaali ja rento. Ruoka maistui sekä illalla että nyt aamulla.

Päivitys klo 13. Kinna halusi muun porukan mukaan lenkille, joten kävimme tunnin kävelyn metsässä ja koirat saivat juosta vapaana. Reippaasti ja halukkaasti joukossa kulki myös Kinna. Pesu päälle ja pieni ruoka. Nyt tällä levähdetään koko porukka.

Päivitys klo 17. Lämpö edelleen alhaalla, lukema 36,8. Lämpö on ollut alhaalla nyt reilut 24 h. Oman kokemuksen mukaan meidän suvun nartuilla lämmöt ovat olleet alhaalla pitkään, jopa yli 30 h. Ja tämän pitkän avautumisvaiheen jälkeen on sitten ollut helppo ja nopea synnytys. Kinna on tyytäväisen oloinen. Välillä käy petaamassa pentulaatikossa ja vähän vaihtaa paikkaa, mutta enimmäkseen nukkuu.

Päivitys klo 20.15. Odottavan aika on niiiiiiin pitkä. Mikäs tässä odotellessa. Kinna söi just iltaruuan. Lämpö 36,9. Rouva alkaa jo inhota mua ja kuumemittaria :)