Tänään matkasimme Mahtin ja ystäviemme Kaisan ja Mökön kanssa Tornioon kisamaan. TorKKin halli oli juuri avattu ja kisat käytiin erinomaisella jutagrass-pohjalla, jonka alla on joustokerros. Mainio alusta! Ensituntuma oli kuin rahkasammaleella olisi astellut. Pito oli hyvä ja koirat liikkuivat halukkaasti. Tuomari Anders Virtanen oli tehnyt kivat ja virtaavat radat, joissa ei ollut turhaa kikkailua. Vauhdin hurmaa ja tarkkoja linjoja.

Eka rata oli hypäri ja se kosahti meillä taas kesken jääneisiin keppeihin. Huoh. Siinä nopea korjaus, mutta rytmi karkas, joten parin esteen jälkeen hylky. Sen jälkeen sain kuitenkin kiinni fiiliksestä ja loppurata sujui hyvässä rytmissä ja virheittä.

https://youtu.be/LP1CNOJ0HO4

Ratapiirros tuomarin sivuilla KLIK.

Toinen rata oli agirata ja tässä videokuvan kulma paljastaa sen, että Mahe lukitsi väärän putken jo kakkoshypyllä ja siinä oli turha akan yrittää mieltä muutta. Hylky siis kahden esteen jälkeen, mutta taas loppurata hyvää ohjausta ja yhteisessä rytmissä. Yksi hyppy sieltä jäi välistä tekemättä (puomia ennen), mutta vähän riskillä siinä vein.

https://youtu.be/ug97iE0JpzU

Ratapiirros tuomarin sivuilla KLIK.

Kiva halli, johon mennään kyllä toistekkin kisaamaan.