Maantaina lomalaiset pakkautuivat autoon ja hurauttivat kyläilemään Vänttilään. Hirmu sai kunnian siirtyä isojen koirien osastolle eli se matkusti farkun karjaosastossa Nasun ja Repun kaverina. Marsujen matkustus sujui mukavasti isossa lentoboksissa takapenkillä.

Ensi ulkoiltiin hetki Jaanan ja Pasin pihassa ja sitten suunnattiin "raunioradalle" puuliiteriin/riiheen. Sielläpä olikin paljon mukavaa tutkittavaa ja uusia pintoja. Pennut liikkuivat reippaasti hännät ylhäällä lankkujen, riukujen ja kuormalavojen päällä. Maapohja ja hake sen päällä kiinnostivat kovasti. Tämä oli uusi mukava kokemus myös Hirmulle. Se on samanlainen vauhdikas menijä kuin äitinsä. Ja hallitsee kropan takajalkoja myöten erinomaisesti jo tässä iässä.

Taas hetki ulkoilua ja sitten sisälle tutkimaan paikkoja. Hetki mentiin tuvassa rallia ja sen jälkeen pennut simahtivat nukkumaan. Sepekin pääsi tekemään tuttavuutta niiden kanssa, kun meno sopivasti rauhoittui. Lopuksi vielä ulkoilu ja autoilumatka boksissa kotiin. Kovasti oli rauhallisia pentuja illalla kotona, piti sulatella uusia kokemuksia ja nukkua vielä sen päälle.

1269938007_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Väsyneet matkalaiset: edessä vas. Teppo, Katri ja Paula. Takana Matti.