Lauantaina heti aamusta Äimärautiolle katsomaan tottelevaisuuden SM-kisoja. Mukana Nastan lapsista Micky (Nasta x Rudi) ja Petra EVL:ssä sekä Hippu (Nasta x Pyry) ja Minna AVO:ssa.

Mickyn sarja alkoi hienosti ensimmäisessä ja toisessa kehässä (paikkamakuu, -istuminen, seuraaminen & hyppynouto). Sitten 3. kehässä ruudun takarajasta 10 cm yli, eikä Petra koittanut nopean koiran kanssa korjaamista lainkaan, joten nolla siitä. Luoksetulo ok, mutta kaukoista jäi yksi siirtymä tekemättä, joten nolla myös siitä. Viimeisen kehän idari, ohjattu ja tunnari hyvin, mutta kaikista pieniä pistemenetyksiä perusasennoista ja kapuloiden pyörittelystä. Yhteensä kahdesta kalliista nollasta huolimatta 210 pistettä ja sijoitus 43/77. Kaksikymmentä parasta jatkoi henkilökohtaiseen kisaan sunnuntaille. Hirveän hyvältä ja varmalta Mickyn meno näytti, seuraaminen varsinkin on mahtavan tiivistä ja näyttävää. Motivaatio tekemiseen on kohdallaan kyllä!

Minnan ja Hipun suoritus jäi minulta näkemättä, kun aikaistivat alempien luokkien kehiä. Tytöt tekivät ykköstuloksen tärkeässä kokeessa. Hyvä, hyvä! Avo 162½pistettä ja sija 22/45.