Meidän kesän näyttelykaravaani suuntasi aamulla Ylivieskaan ja mukana olivat Mahti-isä ja Koda-poika (Retku x Mahti). Tuomarina oli Birgitta Svarstad Ruotsista. Näyttelypaikka oli hieno raviradan keskinurmi ja kelikin suosi, joten mukava oli viettää päivä näyttelyssä.

Kodalle junioriluokasta voitto ERInomaisella, mutta ei SA:ta. Mahtille valioluokassa ERI2 + SA ja paras uros kehässä sija 3. Tuomarin mielestä Mahe oli turhan tuhdissa kunnossa ja tämän toteamisen hän teki pyllyosastosta ;) Kyljet kyllä on kuivat ja luut tuntuu, mutta perässä jätkällä on (kiitos pyörälenkkien, runsaan uimisen ja agilityn) runsaasti lihasta. Juu, en aio pistää poikaa dietille.

Birgitta Svarstad:
"Stor hund med mycket bra linjer. Vackert uttrycksfullt huvud. Välansatta örön. Bra resning. Välkonstruerad. Bra bred i låret. Starka välmusklade ben. Bra tassar. Litet i väl högt hull idag. Rör sig väl från sidan. Litet hastrång. Bra päls. Härlig temperament. Vål presenterad."

Me päästiin siis kehän jälkeen kotimatkalle. Pientä shoppailua Kärkkäisellä ja sitten kotiin. Oli muuten eka KV näyttely Mahtille tälle vuodelle, kun se ei saanut CACIBia. Uusi yritys parin viikon kuluttua Iisalmessa. Kiitos Virpi ja Koda matkaseurassa. Meidän pojat on niin sopusa pari, että hieno reissata kimpassa.