Pakkaset on ajaneet pentuset rallaamaan sisätiloihin. Eilen oli -18 ja tänään on ollut koko päivän -20 asteen alapuolella. Ulkona on käyty kymmenkuntakertaa, mutta ulkoilut on tosi lyhyitä, vain muutaman minuutin mittaisia. Mutta ylpeänä voin todeta, että pentulan kakkasaldo sisälle on tänään pyöreät nolla. Viime yö oli ensimmäinen kakaton yö, klo 23 aikaan käytiin viimeinen ulkoilu ja aamulla 7 jälkeen mentiin ekana ulos.

Ja töppöjalat kantava jo pentulasta ulos ja takaisin omatoimisesti eli ei tarvii pentuja enää kanniskella. Toki Retkua pitää tässä vähän käyttää houkutuslintuna ja mieluusti se pentujen kanssa ulkoileekin, samoin kuin Nasu-muorikin.

Vieraita on käynyt päivittäin ja tänään saatiin mieluisia lapsivieraitakin. Kyllä pennut jaksavat ilahtua kaikista silittelijöistä ja suosio on taattu, jos sattuu lattialle istahtamaan. Kaikki kiipeää heti syliin ja pusuja satelee pienillä naskalihampailla vahvistettuna.

Seuraavat päivät pyhitetään nyt pentujen kanssa seurusteluun. Ja vieraita on myös luvassa jokaiselle päivälle. Reilun viikon päästä onkin sitten jo ensimmäisten jäähyväisten aika. Niin se aika rientää. Meille jää kotiin kasvamaa Hirmu, entten tentten tulos lienee selvä viimeistään tiistaina. Väri on varma ja sukupuoli kans :-)