Perjantaina aamupäivällä (15. juoksupäivä) saatiin taas onnistunut astuminen Hiron kotipihassa. Taaskaan eivät jääneet nalkkiin, mutta akka oli kahden metrin päässä seuraamassa toimitusta, joten varmasti osui kohdalleen. Vitsinä heitin, että Retku kahden pentueen emänä on sen verran löysäperäinen, että nalkki eivät jää :) Iltasella treffattin vielä Hiro uudelleen, mutta yritykset olivat jo melko ponnettomia ja pariskunta puuhasteli jo muutakin (mm. Hiro söi heinää ja Retku kaivoi kuoppaa Eetu-pojan kaverina). Sovittiin kuitenkin vielä treffit la-aamulle, sitten olisi kotiinlähdön aika.

Lauantaina mentiin Hirolle klo 11 ja takapihalla oli taas täys tohina päällä. Oikein onnistunut astuminen pienen harjoittelun jälkeen, mutta ilman nalkkia taas. Ja vielä vakuudeksi puolen päivän aikaan omistajien jo kahvitellessa Hiro astui Retkun keittiössä. Että nyt on siemeniä sisällä neljän päivän ajalta ja odotus alkaa. Käytän Retkun ultrassa viikolla 42 tiineyden varmistamiseksi.

Kamerassa on kuvia ja videota Hirosta, latailen niitä näytille viimeistään ensi viikolla.

Tuhannet kiitokset Turkkilan majatalolle eli Elina, Pertti, Veikka ja Väinö + koirat majapaikasta ja täysylläpidosta. Ainakin Rölli-pappa (Nasta x Pyry) 10½v. oli kovin ilahtunut naisseurasta ;) Ja kiitos myös Emma, Pasi ja Eetu yhteistyöstä ja Hiron palveluksista. Peukut pystyyn, että tärppäsi!

Tässä vaiheessa meillä on sen verran monta kotia pentua tästä yhdistelmästä odottamassa, että ei kannata laittaa uusia pentutiedusteluja minulle ennen tiineyden (ja pentuekoon) varmistumista.