Tänään akalle iski jakomielitauti. Oli ajankohtaista päivittää kotisivuja. Mitä sinne päiväkirjaan nyt kirjataan, kun kaikki laajat sepustukset on jo täällä? Onko toinen paikka tarpeeton? Päiväkirjan luritus näytti niin kovin tyhjältä ja vajavaiselta. Hyvä kun sai rivin per päivä tekstiä, tuloksia siis vain enimmäkseen.

Jos tämä blogi oiskin vain pentupäivis? Onko meidän elämä muuten niin kovin mielenkiintoista luettavaa?

Retkulla menossa 19. tiineyspäivä. Ei mitään ilmiselviä merkkejä. Elina loi akkaan uskoa, että tottakai siellä on pentuja. Onhan meillä kaksi onnistunutta astutusta ja ajankohtakin on varmistettu progella. Kai sillä pitäisi saada pentusia maailmaan?

Koirat tyytyy yllättävän helposti treenittömään arkeen, itseasiassa akalla taitaa käydä ennemmin aika pitkäksi. Päivittäin käydään pitkä lenkki metsässä ja ulkoillaan muutenkin. Viikonloppuna ollaan ahkeroitu pihahommissa. Miten niitä lehtiä riittääkin aina vaan? Jos joskus omakotitalon saan, niin pihaan kiitos vain havupuita... Kukkapenkit on leikattu alas ja viimeiset kesäkukat on kannettu biojäteastiaan.

Tallilla ollaan vaihteeksi käyty vähän ahkerammin. Kuski se lomailee etelän lämmössä, joten meillä on 8 päivän talliputki. Ihan mukavaa tekemistä jokaiseen iltaan ja koirat viihtyy tallilla erinomaisesti.