Sunnuntaina oli heti aamusta selvää, että Norikon imemistä on pakko rajoittaa. Noki oli viihtynyt pentulassa tiiviisti koko yön ja joka nisästä tuli maitoa yllin kyllin. Aamupäivällä tarjosin Nokia keinoemovälitykseen, joskos jollain olisi orpopentuja tai emällä iso pentue, jolle maito ei riittäisi. Iltapäivällä sain viestin. Oulun EK:lla oli huskyemä kuollut sektion jälkeisiin komplikaatioihin ja 7 pentua oli jäänyt orvoksi. Pennut olivat siis jo valmiiksi muutaman kilometrin päästä meiltä, joten tarjouduin avuksi. Valtaosa pennuista oli saanut jo emältään ternimaitoa ja ne olivat rauhallisia ja tyytyväisen oloisia. Noki asettui pienen neuvonpidon jälkeen makuuhuoneen matolle kyljelleen ja antoin pentujen imeä kahdessa porukassa. Ekaan porukkaan nostin mukaan myös Norikon. Maitoa herui hyvin koko porukalle.

Sovittiin, että pennut jäävät meille ja ne syötetään valvotusti ja seurataan, miten Noki alkaa niitä hoitamaan. Nostin kaikki pennut pentulootaan ja siellä ne nukkuivat suloisessa läjässä eikä Norikokaan enää tarvinnut lämpöpussia seuraksi. Parin tunnin päästä syötin porukan uudelleen vahtien vieressä. Laatikkoon menoa Noki arasteli ison porukan takia, joten makuuhuoneen matolla oli maitobaarin paikka. Tässä vaiheessa putsasin pennut myös, sillä Nokin all inclusive -palvelu ei vielä pelannut. Norikon kakka oli löysää suuresta maitomäärästä johtuen.

Myöhään illalla omistajat kävivät hakemassa kolme suurinta pentua kotiinsa. He haluavat hoitaa pennut itse ja pulloruokkia ne. Nokin hoitoon jäi neljä pienintä eli lauman koko oli viisi pentua. Juuri sopiva porukka yhdelle emälle hoidettavaksi. Kun tilanne rauhoittui ja asetuimme nukkumaan, meni Noki pentulaatikkoon ja asettui nätisti hoitamaan koko laumaa. Yön Noki oli tosi tiiviisti laatikossa, pennut nisillä ja kainalossa nukkumassa. Noki alkoi myös putsaamaan pennut, joten hyvältä näyttää. Pennut ovat pulleita ja tyytyväisiä. Ja Noki rauhallinen ja hoitaa varmoin ottein.