Pennuilla on menossa viimeinen viikko Oulussa. Vita imettää vielä muutaman kerran päivässä, mutta maitokauppa on menossa kiinni, sillä ruokamäärää on Vitalta laskettu ja vaihdettu pikkuhiljaa pentumuonasta ylläpitomuonaan. Maitoa on tähän mennessä riittänyt hyvin ja Vita on parhaimmillaan syönyt 12 dl pentumuonaa päivässä + lisukkeena raakaa jauhelihaa ja hapanmaitotuotteita. Pennut syövät neljästi päivässä turvotettua pentumuonaa samoin lisukkein, kerta-annos kahdeksalle pennulle on noin 6 dl. Tällä viikolla on vielä kolmas madotus ja torstaina ensimmäiset suuntaavatkin sitten jo uusiin koteihin.

Viimeiset viikot ovat olleet hyvin vauhdikkaita, kun pentuvieraita on käynyt päivittin ja välillä useampikin porukka päivässä. Näitä on kyllä sylitelty ja silitelty paljon. Pentutestissäkin saatiin palautetta, että näkee, että pentuja on käsitelty paljon ja ne luottavat ihmiseen kaikissa tilanteissa. Pienimmät silittelijät ovat olleet vähän yli 2v. ja kauniisti pennut osaavat lähestyä lapsia. Myös koiravieraita on tavattu ja opeteltu tärkeitä taitoja, kuinka lähestyä iso, vierasta koiraa. Keli on ollut muutamaa sadekuuroa lukuunottama kuiva ja poutainen, joten pennut ovat ulkoilleet paljon ja maailmaa on tutkittu myös pentulandia ulkopuolelta.

Viime viikolla pennut kävivät eläinlääkärin tarkistuksessa ja ne todettiin terveiksi kaikilta osin. Silmäpeilaus kunnossa ja kaikilla siistit navat, purennat ja sydänäänet normaalit. Pojista kivekset olivat tunnettavissa aivan nivuskanavan lopussa kaikilla muilla, paitsi Potilla siellä tuntui vasta yksi kives.

Kaikille pennuille on koti sovittuna. Ihana luovuttaa pennut koteihin, jossa niitä jo malttamattomana odotetaan ja joissa on selvät suunnitelmat tulevaisuuuden harrastuksille.