Lehtiön Anja tuumas valmennuksessa, että hänen mielestä Retku hyppää hassusti takajalat mahan alla. Ja saman kommentin sain Antikaisen Riikalta karsinnoissa. Itse en eroa näe ja virheitä ei tule, mutta käytiin kuitenkin tarkistamassa tilanne osteopaatilla. Ja samalla akka päätti panostaa myös itseensä ja käsittelyyn pääsi kipeä selkä, joka ei lainkaan taas tykännyt töiden alkamisesta ja paikallaan istumisesta.

Vähän akkaa jänskätti Retkun reagtio, se kun ei ole mikään suuri vieraiden ystävä ja käsittelyssä tullaan kuitenkin hyvin lähelle ja jos paikat on kipeät, niin eihän se mukavalta tunnu. Mutta pikkukoira pisti kyllä parastaan ja oli ihan rento ja hyväntuulinen oma itsensä. Eihän se syliin kiipeä, eikä vieraita pussaa, mutta ymmärtää kyllä, kun hoidetaan ja käsitellään. Jumipaikka löytyi selästä viimeisten kylkiluiden korkeudelta ja toinen jumi lantiosta. Ja käsittelyssä saatiin jumit auki ja selän liikkuvuus taas normaaliksi. Saman tien huomasi eron Retkun asennossa. Se on seissyt takajalat aavistuksen rungon alla ja lannetta köyristäen. Nyt selkälinja oli suora ja jalat luonnollisessa asennossa takana.

Varattiin vielä toinen käsittely 1½ viikon päähän. Ja akka ottaa 5 kerran käsittelysarjan. Selkä liikkuu taas ja kivistys on poissa. Ihmeellinen poppamies!