Kevään eteneminen on tyssännyt, joten OKK:n toukokisat pidettiin hallissa. Ei olla siirretty vielä esteitä ulos, sillä vaikka kenttä on kuiva, niin ympäröivä nurmialue on vielä kovin märkä ja routainen. Turha tässä vaiheessa kautta vielä tallata sitä pilalle.

Mahtilla oli kolme rataa, tuomarina uusi tuttavuus Timo Teileri, joka ei päästänyt ohjaajia helpolla. Linjat piti viedä tarkasti ja ansaesteitä oli tarjolla. Oma kisamotivaatio oli vähän hukassa, kun pentujen kanssa on tullut valvottua ja nukuttua niin katkonaisesti, että väsy meinaa vaivata kroonisesti.

Eka rata oli hypäri ja päätin, että lähden Mahtin kanssa yhtä aikaa, vaikka siinä riskinsä onkin. Se ryökäle on ruvennut tässä talven aikan varastamaan lähdössä ja kun siihen on puututtu treeneissä, niin vaihtoehto B on herran mielestä paikallaan pönöttäminen ja radan aloittaminen ravivauhdissa... Joten päätin, että ekalle radalle pitää saada kunnon pöhinä päälle. Ja se kostautu. Kakkoselta alastullessaan Mahti oli jo lukinnut edessä olleen putken ja sinne se sujahti akan valsseista huolimatta. Hylky. Mutta sai pidettyä ohjauksen kasassa ja loppurata meni hyvällä rytmillä. Vain okserin rima tuli alas. Sitä on harjoteltu vaan liian vähän. Mahe ponnistaa siivekkeitä hahmottaen eli liian kaukaa. Muutenhan poika ei juurikaan rimoja tiputa, eikä juuri kolluutakkaan.

http://youtu.be/9rVza1B8tJA

Toinen rata oli agirata ja vähän kinkkinen. Muutamaa kohtaa mietin ohjaksellisesti pariin eri tapaan, mutta Mahe ratkaisi tämän radan sitten hyvin päättäväisesti ja nopeasti. Huoh. Monesti se ei ole kuriton ja tee omiaan, mutta tämä alkurata oli kyllä omaa luokkaansa. On se hyvä, että joku huolehtii 3-luokassakin yleisön hauskuttamisesta...

http://youtu.be/ZrlGKirqOAs

Kolmannella radalla meinasin jo luovuttaa, mutta radan kun näin, niin totesin että revanssin paikka kakkosradalle. Sama putki houkuttelevasti vieressä ja keppienkin lopussa superhoukuttava putki. Sai tosi hyvän tsempin itelle päälle ja niin me tehtiin nolla. Vaikka ei se ohjaajan meno maailman sujuvinta olekkaan. Koira oli tällä radalla kiltti ja oma itsensä <3 Tulos 0 vp. aika -4,04 sija 6/44.

http://youtu.be/Nd4hB2lDppM