Juu, ollaan me elossa, vaikka blogi on ollut koko kesän hiljainen. Nyt päivitetty muistin sopukoista kaikki kuulumiset ja tulokset toukokuun lopusta tähän hetkeen. Vielä nykyään Englannissa asuvan Kinnan (Willa x Pixi) ja Johannan hienot toko- ja koiratanssitulokset puuttuvat, muut pitäisi olla ajantasalla.

Meidän kesä on mennyt uuteen kotiin asettuessa. Muutimme kesäkuun alussa noin kilometrin päähän vanhasta kodista ja nyt meidän arkea jakaa myös mieheni Pekka sekä vuoroviikoin hänen ekaluokkalainen tytär. Koirat ovat kotiutuneet hyvin ja ovat ottaneet ilolla vastaan uudet rapsuttavat käsiparit. Retku on toipunut loistavasti kesän alun vestibulaarista ja juhlinut 13v. synttäreitä saaden myös veteraanitarkista erinomaiset tulokset. Hirmu on toimittanut lähinnä seurakoiran virkaa ja uinut ahkerasti. Hirmu on myös niittänyt menestystä Pekan tyttären kanssa lapsi- ja koirakisoissa. Mahti sai kesäksi ryhmäpaikan OKK:lle ja ulkokentällä on hiottu aksakuntoa kohdilleen ja syksyn kisoissa on tehty kivoja tuloksia. Vaikka se vitosen kirous tuntuu meidän ylle nyt laskeutuneen, uskomme silti vielä nolliin ja mukavaa meillä on ainakin.

Talvelle on pentuhaaveita ja niistä teen päivityksen piakkoin. Kotisivuilla on jo alustavaa tietoa asiasta ja sinne on muutenkin päivitetty kasvattien tuloksia.

22228463_10155838907509295_3138699865002
Mahti, Hirmu ja Retku 7.10.2017 Varjakan rannassa.

Talvea odotellaan jo kovasti ja pakkasia ja lumikelejä tämän kuran ja märän jälkeen. Tämän vuoden kisakausi alkaa olla lopussa, mahdollisesti yhdet agikisat vielä Mahen kanssa käydään. Ja joulukuussa on perinteinen Messarin reissu kolmipäiväisenä.

Jos olet laittanut minulle kesän aikan meilillä pentukyselyitä kennelpostiin, niin malta vielä tovi. Vastailen kaikkiin viesteihin tässä viikon sisällä.