Huomenna iltapäivällä matkaamme Retkun kanssa kohti etelää. Ja koska Saijalla ja Lakulla on vapaapäivä, niin lupasivat tulla vastaan. Nuoripari kohtaa ensitreffien merkeissä Padasjoella. Me jäädään sinne kummitädin luokse yöksi Retkun kanssa ja torstaina ajellaan aamulla Jyväskylän toimistolle töihin.

Torstai-ilta seurustellaan Sarin kanssa Palokassa ja tavataan muutama tuttu. Jäädään Sarille yöksi ja pe:na aamusta töihin taas toimistolle. Töitten jälkeen ajo Hämeenlinnaan, jossa toiset treffit Lakun kanssa. Tämän jälkeen Retku jää hoitoon Marian koirahoitolaan ja akka matkaa yötä vasten kotiin Ouluun.

Lauantaina ollaan vetskujen kanssa kehässä KV Oulussa ja sieltä ajetaan Raaheen paimennuksen SM-kisoihin.

Retku sillä välin treffaa Lakun mahd. la:na ja su:na. Ja sunnuntaina iltasella Retku pääsee pikkusiskon kyytiin ja matka kohti Oulua alkaa.

Toki loppuviikko mennään täysin Retkun ehdoilla eli jos näyttää, että astutukset ei onnistu suunnitelman mukaisesti, niin sitten muutetaan niitä ja jätetään Oulun kisailut väliin. Silloin ollaan viikonloppu Padasjoella ja käydään sieltä käsin päivittäin Lakun luona kylässä.

Mutta tärppipäivien merkit alkaa olla jo ilmassa. Veikkaampa kyllä, että hommat hoituu ihan suitsaitsukkelaa...