Elo laajennetussa pentulassa on lähtenyt hienosti käyntiin. Nää on kerrassaan fiksuja kakaroita, kun heti ymmärtävät vessan ja nukkumapaikan eron. Pehmustettu pyyhepääty pysyy puhtaana ja kuivana, tarpeet tehdään etuosan sanomalehtialueelle.

Källi on nyt kerrassaan rakastunut pentuihin ja Retku antaa sen katsella pentuja aidan takaa kaikessa rauhassa. Jostain syystä Nasu saa ennemmin lähdöt katsomosta, kuin Källi. Ja pennut katselevat Pumpulia takaisin silmät suurina. Täälläkö on muitakin isoja kuin äippä?

1157497.jpg
Kummitäti-Källi vahtivuorossa.

Pentuvieraille tiedoksi:
TERVETULLUT TULIAINEN ON PUHDAS, KUIVA SANOMALEHTI.
Hesarit etenkin on kova sana :-)

Tällä viikolla kylässä on jo käynyt Retkulle tuttuja koiraihmisiä. Kaksi ensimmäistä viikkoa pentulassa vierailivat vain akan vanhemmat ja siskot. Joulun jälkeen ovat sitten kaikki muutkin pennunkatsojat lämpimästi tervetulleita. Kennelyskätilanteesta johtuen toivomme, että vierailulle ei tultaisi suoraan koiratreeneistä samoissa kamppeissa ja ulkopuolisia koiravieraita emme voi ottaa vastaan.

Kotitilanteesta sen verran, että peruutusten vuoksi meillä on tod. näk. vapaana vielä kaksi tyttöpentua. Pojille on ehkä jo kaikille koti katsottuna.

1148406.jpg
Laajennettu pentula 19.12.2007.