Eläinlääkärin tarkastuksessa pennut saivat kaikki täysin puhtaat paperit. Kaikilla on terveet silmät, ei moitteita navassa tai muussa yleiskunnossa, tiiviit purennat ja pojilla kaikilla neljällä kivekset kohdillaan nivuskanavan lopussa. Ja silmänpohjat on tummat, akan tiirailussa kun välissä on ollut jopa ajatus, että kaikilla mustilla pennuilla on siniset silmät... mutta kyllä ne ruskeat on kaikilla. Ovat vain tässä vaiheessa harmaan vihreän sinertävät ja kesävalokin tekee tepposet ja saa silmät näyttämään "sinisiltä".

Pennut olivat eläinlääkärissä rauhallisia ja rentoja. Olivat ulkoilleet kotona koko aamun ja sitten lauloivat automatkan, joten eläinlääkärin huoneen ruuskaamisen jälkeen jengi simahti lattialle ja sieltä pääsivät sitten yksitellen käsittelyyn.

Tässä lopulliset nimet:

POJAT:
Muttaburra Sunset Boulevard (Reipas)
Muttaburra Sunrise Avenue (Mahku)
Muttaburra Black Hole Sun (Tempo)
Muttaburra Sunny Side Up (Redi)

TYTÖT:
Muttaburra Midnight Sun (Noki)
Muttaburra Sunshine Sally (Rehti)

Rekisteröinti lähti tänään sähköisenä Kennelliittoon, joten odottelen rekkareita ensi viikon lopulla postissa. Ehtinevät siis hyvin luovutukseen.

Eläinlääkäriltä ajoimme suoraan päiväksi mökille Liminkaan. Oli aurinkoinen päivä, joten oltiin koko päivä ulkona ja isot koirat leikittivät kukin vuorollaan pentuja. Iltasella oli kotona melkoisen rauhallista ja uneliasta sakkia, kun saimme pentuvieraita. Mahti ja Hirmu kyllä jaksoivat vielä riekkua ja noutaa palloa.

Pennut alkavat hallitsemaan nyt jo hyvin sisäsiisteyden alkeita. Parin tunnin eläinlääkärin reissulla ei tullut yhtään vahinkoa. Ja kun ne sisältä laskee ulos, niin kaikki kyykkäävät heti pissalle ja kakat tulee pääsääntöisesti ruokailun jälkeen ja ulos tietenkin. Moneen päivään ei ole enää isoja hätiä tehty sisälle. Ulkoilutan pennut kertaalleen myös öisin eli kun laitetaan nukkumaan noin klo 23, niin pennut pääsee ulos noin kolmen aikaa. Ja sitten uni jatkuu rauhassa sisällä noin klo 7 asti.