Kävimme Retku Repolaisen kanssa tokokokeessa vuoden tauon jälkeen. Ja kivasti se meni, harjoitusmäärään nähden suorastaan loistavasti. Ja tällä kertaa Rouvakoira ei tehnyt omiaan, vaan ihan omalla tasolla suoritettiin. Vuosi sitten ollaan käyty kokeessa viimeeksi ja hallilla käytiin omatoimisesti treenaamassa kolme kertaa ennen koetta. Paikkamakuun oli tehnyt viimeeksi vuosi sitten... Koe oli meidän omassa hallissa ja tuomarina Allan Aula.

Paikalla makaaminen 10 Ei pienintäkään huomautettavaa. Toki ehti kyllä jumpata maahan-istu jo pariin kertaan ennen valmista, mutta sitten käskyn tullen toimi hyvin. Ja makas suorana ja tarkkaavaisena koko ajan. Perusasento lopussa ok.

Seuraaminen taluttimetta 9 Meille suotuisa kaavio, kun heti alkuun tuli liike seis ja näistähän Retku skarppaa vaan. Pientä väljyyttä täyskäännöksessä, muuten todella hyvää seuraamista, innokasta ja hyvä kontakti.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 Ei mitään huomautettavaa. Hyvä seuraaminen ja erinomainen maahanmeno. Annoin kyllä tosi kuuluvan käskyn, kun hallin humina häiritsee käskyjä. Loppuosa ok.

Luoksetulo 7 Meni stopissa istumisen kautta maahan. Muuten hyvä ja laukalla molemmat pätkät.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8 Hyvä seuraaminen, hyvä pysähdys ja jäi varmasti jaloilleen. Taakse kierron aikana käänsi kahden tassun verran etuosaa ja rintamasuunta jäi vinoon. Perustasentoa ennakoi.

Noutaminen 7 Näinhän se aina menee. Yksi käsky ja Retku on sillä valmis. Ainut vaan, että pitäs saada luovutuskäsky ja perusasento-käskykin käytettyä... Vinkas ilosta lähtiessää ja laukalla mentiin sutien. Pitkään mietti tuomarikin, että mitä sille antais. Olipa se nopea :)

Kauko-ohjaus 9 Eka maahan-istu vaati kaksi käskyä. Muuten tosi hyvä, varmat ja suorat vaihdot.

Estehyppy 10 Aika lähelle esteen taakse jäi, mutta ei virheitä hypyssä, joten moitteeton suoritus.

Kokonaisvaikutus 10 Tuomari tykkäsi. Virkeä veteraani on innokas ja tykkää tehdä.

Yhteensä 176/200 pistettä, 1-tulos ja sija 3/4.

Jatkamme kisaputkea huomenna samoissa merkeissä, tavoitteena kolmas ykkönen ja TK2.