Tokokisaviikonloppu jatkui omassa hallissa ja tuomarina oli meille uusi tuttavuus Heli Kelhälä, joka oli oikein mukava ja kannustava tuomari. Tykkäsi Repen tekemisestä kovasti :) No ihan putkeen se meidän tekeminen ei mennyt, mutta ihan älyttömän hyviä pätkiä Retkulle ja mukava tekemisen meininki. Ihana mennä kehään suu hymyssä ja jännittämättä. Ja varsinkin suoritusten välit ja liikkeiden aloitukset ja lopetukset on meillä parantunut tässä huomattavasti. Koira tietää, mitä ollaan tekemässä ja se tarjoaa kontaktia ja on hyvin kuulolla.

Paikalla makaaminen 10 Nyt odotti alkulöpinät rauhassa. Meni omasta mielestä maahan vähän vinoon, mutta jäi siihen eikä korjaillut asentoa. Nousi istumaan ennen käskyä, mutta tuomari ei tätä huomannut (kuuden koiran ryhmä), joten antoi silti täydet.

Seuraaminen taluttimetta 9 Vaikeampi kuvio, kuin eilen, pitkää suoraa ja juoksu alkuun. Mutta Retku OLI hyvä. Pientä väljyyttä täyskäännöksessä taas, muuten todella hyvää seuraamista, innokasta ja hyvä kontakti. Tuomarilta kehuja nopeista perusasennoista.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 Ei mitään huomautettavaa, mutta jäi ISTUMAAN. Ihan käsittämätön, tää on meille ollut aina varma liike. Ja istumista ei ole v.2009 BH-kokeen jälkeen edes harjoiteltu. Hyvä seuraaminen ja erinomainen toppi käskystä. En edes katsonut perään (kuten en koskaan teekkään) ja oli ihan ylläri, kun käännyin ja koira oli istumassa.

Luoksetulo 5 Läpijuoksuksi meni. Ainoa reagtio toppikäskyyn oli se, että puotti laukalta raville. Tässä tuli avoimessa koirilla paljon virheitä, liekkö sivusta tullut puhallin vaikeuttanut käskyn kuulemista?

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 Hyvä seuraaminen, hyvä pysähdys ja jäi varmasti jaloilleen. Nyt kiersin taakse seuruu-puolelta, joten pysyi hyvin paikoillaan. Perusasento hyvä. En tiedä, mistä piste meni. Ihan loistosuoritus Repelle.

Noutaminen 5 Täydellinen kopio eilisestä pikanoudosta. Yksi käsky ja Retku on sillä valmis. Vinkas ilosta lähtiessää ja laukalla mentiin molemmat pätkät. Tuomaria nauratti.

Kauko-ohjaus 8 Nyt nousi istumaan topakasti ekalla, mutta ennakoi sitten ekan maahan-käskyn. Liikkeenohjaaja mielestäni oli tänään selvästi eilistä hitaampi. Muuten tosi hyvä, varmat ja suorat vaihdot. Ja hyvä perusasento.

Estehyppy 9 Aika lähelle esteen taakse jäi, mutta ei virheitä hypyssä, joten moitteeton suoritus. Perusasento vähän vino.

Kokonaisvaikutus 10 Tuomari tykkäsi. Onhan se kivaa tekemistä.

Yhteensä 143/200 pistettä, 2-tulos ja sija 4/6. Liikkeestä maahanmenon normisuorituksella oltaisiin se kolmas ykkönen saatu, mutta yhtään ei harmita. Tämä oli tosi hyvä koe ja meillä molemmilla oli kivaa kehässä. Ehkä me vielä tänä vuonna joko tokokisa käydään?