Mahtin kanssa kisattiin kahden agistartin verran KASsin kisoissa Martinniemessä. Käytiin edellisellä viikolla Mahen kanssa Mikon treeneissä Activella samassa hallissa ottamassa vähän tuntumaa, kun tuo alusta on meille yleensä ollut hankala. Kisoissa tuomarina oli uusi tuttavuus Tomas Berglund.

Eka rata meni moninkertaiseksi hylyksi heti alussa, kun Mahti ei U-putki - puomi erottelussa löytänyt muuta, kun putkien suun. Se jäi ihan luuppiin siihen pyörimään, eikä tajunnut puomia ennekuin käsin sen stoppasin ja ohjasin nousulle. Kepeiltä tuli virhe myös, kun leikkasin tiukasti takaa ja Mahe tuli parin ekan kepin jälkeen heti pois. Loppurata menikin sitten mukavassa rytmissä ja puhtaasti, eikä pohjakaan aiheuttanut ongelmia.

Toinen rata oli oikein hyvä! Itse ohjasin takakulman takaakiertohypyn huonosti, koira jäi hämillään odottamaan käskytystä ja pyörähti kaarteessa väärään suuntaan silmukan ja sitten ponnisti hypylle takaakiertoon niin vaikeasta kulmasta, että rima tuli alas. Tämä jäi ainoaksi virheeksi meille, joten vitosella maaliin. Ihanasti toimi puomin kontakti loppusuoralla <3.