Keskiviikkona ihasteltiin majapaikkaa vielä päivän valossa ja koirat pääsivät kirmaamaan irti linnan puutarhaan. Me akat ihasteltiin kasvillisuutta. Kirsikkapuu oli täynnä raakileita (coctailkirsikoita?), luumu- ja omenapuissa sato odotti kypsymistä ja viinimarjapensaat notkuivat marjoista. Kyllä kelpas puudeleiden kirmata hoidetulla nurmikolla.

1714338.jpg
Ulfsunda Slott linnanneidot

Lenkin jälkeen koirat jäivät nukkumaan hotellihuoneeseen ja me turistit suunnattiin "lähimmälle" metroasemalle. Pientä neuvonpitoa koordinaateista (oiskohan Tompasta ollut apua?) ja akka meni lupaamaan ilmaisen lounaan, jos olisi väärässä... No löytyihän se metroasema kahden ohjeen kyselyn ja usean kilometrin tarpomisen jälkeen ja se olikin sitten kahta pysäkkiä kauempana, kuin se lähin... Ilmainen lounas nautiittiin iltapäivälällä Tukholman vanhassa kaupungissa italialaisessa ravintolassa ;-)

Päivä keskustassa meni mukavasti alennusmyyntejä kiertäen ja ylisliipattuja hurrimiehiä ihmetellessä. Mukaan tarttui uudet bikinit ja puoleen hintaan Salomonin vaelluskengät sekä vähän tulijaisia kotijoukoille. Ruokakaupan jälkeen käveltiin jalat hellinä takaisin hotellille. Koirat olivat viettäneet päivän rauhallisesti viileässä hotellihuoneessa ja illalla kirmattiin vielä kahteen kertaan puutarhassa keppiä heitellen.

Torstaina oli hellepäivä (+30) ja me ajeltiin Ikeaan ja Outlet -shoppailualueelle. Kyllä navigaattori on ihana kapistus! Varmaan ei oltas pelkän kartan avulla uskallettu lähtä mihinkään. Koirat jäi hotellille ja me selvittiin shoppailusta nyt muutamalla tunnilla, mutta eilistä suuremmilla taloudellisilla menetyksillä... MV-kehässä akka kirmaa uudenkiiltävissä Puma-tossuissa.

Iltapäivällä oli tarkoitus otaa arskaa hotellin puutarhassa, mutta taivas meni pilveen ja me pysyttiin koirien ulkoiluja lukuunottamatta sisätiloissa. Illalla vielä kevyt tassupesu puudeleille ja alustava leirin pakkaus aamua varten.