Aamulla saimme mukavia tulosuutisia Torniosta. Virpi ja Reko (Retku x Voltti) kisasivat toisen kerran virallisissa tokoissa ja taas tuli 1-tulos ALOkasluokasta. Tuomari Heli Kelhälä, tulos 182½ pistettä, 1-tulos ja sija 3/11. Lämpimät onnittelut!

Seuraavana tulospläjäys tuli Kokkolasta agikisoista. Tuomarina Ritva Herrala. Kisakynnyksen ylittivät Mari ja Boris (Retku x Voltti) ja molemmista starteista 10 vp. ja toisessa kisassa irtosi tällä sija 2/27. Onnittelut hienosta kisauran avauksesta!

Samassa kisassa Kokkolassa 1-luokassa kisasi myös Ismo ja Nopsa (Retku x Laku), heille kolmas nollarata ja siirto 2-luokaaan. Onnea!

Ja päivän päätteksi 2-luokassa Ritva ja Iina (Willa x Pixi) kirmasivat huimat kaksi nollaa ja nousivat täten 3-luokkaan! Huikea tulos nuorelta koiralta (Iina on 20 kk ikäinen), siihen nousuun ei montaa kisaa tarvittu.

Kyllä näillä tulosuutisilla nousee hymy kasvattajan kasvoille. Hienoa työtä olette koirienne kanssa tehneet. Kiitos ja kumarrus!

PS. Ja koska lahjattomat harjoittelevat, niin Hirmu ja Mahti kävivät agitreeneissä Haukkukeitaassa iltapäivällä. Hirmu teki ekaa kertaa suorat kepit ohureita vähentäen (vain kaksi ekaa ja kaksi viimeistä väliä ohjureilla) ja oli taitava! Kepit tultiin jo ratavauhdissa ja muita esteiltä sekä avo- että umpikulmista. Mahtilla oli semmoinen vauhti ja tekemisen meininki päällä, että se on varmasti harjoitellut jossain salaa? Tehtii 6 esteen rataa hypyillä (35 cm) ja putkilla sekä käytiin syömässä puomilta nameja. On mulla hienoja nuoria koiria tulossa näistä sankareista.