Livistimme Mahtin kanssa penturumbasta kisaamaan oman seuran kisoihin parin startin verran. Tuomarina Esa Muotka, jolla oli todella kivat ja virtaavat radat. Reilut reitit koirille ja vauhtia tuli.

Ekana oli hypäri, jonka ansaksi osottautui alun pujottelu. 90 asteen avokulma oikealta ja rata jatkui 90 astetta vasemmalle keppien jälkeen. Ja keppien aloituksen vieressä suora putki... Tähän kosahti valtaosa radan hylyistä, niin myös meilläkin. Minä en osannut rataantutustumisessa päättää, teenko siihen persjätön vai valssin ja kun rataohjaus oli hidas kompromissi niistä molemmista (valmistelin persjättöä, mutta käännähdin kuitenkin valssin...), niin hylky meillekin. Syyllinen löytyy peilistä :) Muu rata meni meillä puhtaasti ja hyvällä rytmillä.

Video: https://youtu.be/CIqpimrQWwg

Agirata oli "kiltimpi", mutta kyllä siinäkin haasteensa oli. Itse oli liian kiireinen kontakteilla. Puomi näytti hyvältä, joten jatkoin ohjausta liian nopeasti ja saimme kontaktivirheen. Juoksu-A taas ei osunut kohdalleen ja taas minä hätäilin seuraavaa ohjausta ja sieltä se hylky tulikin, kun vierekkäisillä hypyillä Mahti kääntyi liian hyvin, tuli hyppyjen välistä ja hyppäsi jälkimmäisen hypyn väärään suuntaan. Hylky ja taas minä sössin. Niinhän se meillä aina menee. Muuten rata meni puhtaasti ja paria pidempää kaarretta lukuunottamatta hyvässä rytmissä.

Video: https://youtu.be/Q7XSrPNCTGU