Agitreeneihin varustauduttiin (toppavaatteiden lisäksi) tänään poikkeavin varustein. Hirmun rakas Herra Mustekala eli iso pehmoöttö lähti mukaan namiarsenaalin ja naksun lisäksi. Jo alkuverkassa neiti repi lelua hyvin ja haki sitä innokkaasti.

Tehtiin oikein helppoa ja virtaavaa rataa. Hyppyjä, suoria putkia ja A. Alkusuora ja loppusuora. Ajoittain Hirmu väläytteli sitä kadoksissa ollutta kaasua :) Tuli paljon hyviä pätkiä, mutta myös jonkun verran patsastelua, kietoja ja ohimenoja hypyiltä. Putket meni tänään oikein hyvin. Eikä mitään, periksi ei anneta. Lelun kanssa ja hirveellä pellemeiningillä kone käyntiin ja hommat jatkui. Kaksi kertaa mentiin omalla vuorolla rata (rimat 45 cm) ja sitten tehtiin vinokeppikujaa kymmenkuntakertaa. Nyt sai jo kaventaa aika nopeasti. Lopussa leveys alle 10 cm. Targetti maassa keppien takana ja siinä nami. Kuljin vierellä puolta vaihdellen ja Hirmua sai jo lähettää kepeille, haki hyvin aloitusta. Lopuksi palkaksi leikit Mustekalalla.

Vartissa tämä kaikki läpi, sitten Pomppa päälle ja metsään lenkille. Ja sitten auto käyntiin ja koira lämpimään. Nyt pidetään treenit lyhyinä ja vältetään hinkkaamista. Keskitytään iloiseen menoon ja helppoihin harjoituksiin.