Retku liikkuu puhtaasti, vaikka vähän epäilin, että voisi olla eläinlääkärin kääntelyn ja vääntelyn jälkeen jumissa. Tassusiteestä luovuttiin lenkillä saman tien, sillä kun katos pito tassusta täysin eli Eepu luisteli ihan jatkuvasti. Vaarallisempi siteessä kuin ilman tämä jalka. Ja on se saanut kyllä irtikin kulkea, kun osaa käskystä hiljentää ja malttaa melkein täysin pysyä ravilla. Mennään nyt maltilla vielä ensi viikko ja sitten testataan, miten tassu kestää agitreenin.

Muuten me ollaan vaan ulkoiltu ja harrasteltu muita juttuja. Ja akka tunnustaa tehneensä tokoa Retkun kanssa! Huolestuttavaa? Jopa kevään kisakalenteria on jo luettu sillä silmällä... Alokkaan ja avoimen liikkeet on pienellä punaisella mukavasti hallinnassa, vaikka niitä on harjoiteltu ihan luvattoman vähän. Ja kaikenlisäksi se tykkää tokosta, toisin kuin emäntä. Paikkamakuuta pitäs päästä harjottelemaan ryhmässä ja hyppyä tarvis kokeilla kans. Ja tokoa agihallilla pitäs testata kans, OKK:n kuplassa me ei kyllä aiota kisata, siellä kierrokset nousee automaattisesti sen verran paljon. Joskos sitä sais ryhtiliikkeen päälle ja jaksais treenata, kisoihin ilmoittautuminen auttas siihen kummasti ;-)

Muorit voi mukavasti ja näyttää siltä, että Nastan liike ois parantunut kovasti uuden rohdoksen myötä. Tai ainakaan se ei ole nyt ontunut kertaakaan pitkän lenkinkään jälkeen.