Sunnuntaina ekat veritipat, lauantaina vielä tarkistin ennen kisaa, että perä on puhdas. Edellinen juoksu alkoi 22.9.2009 eli tasan 8 kuukautta oli tämä juoksuväli. Nyt kun tämä kärsitään pois, niin saadaan rauhassa treenata ja kisata koko kesä ja syksy. Tammikuussa sitten vasta seuraava juoksutauko. Juhannuksena seuraavat kisat siis meillä.

Pysytään treeneistä pois nyt pidempään, kuin se pakollinen 3 viikkoa. Meni syksyn astutukset niin isoille päiville (24.-25. juoksupäivä), että parempi pysyä pois poikien tieltä se neljä viikkoa.

Hienoa turkkia Retku tekee parhaillaan, ei näytä enää kurjalta. Miltei joka päivä on tarkistettava vyötärö siltä. Hoikka se on, mutta kylkiin pukkaa niin tuuheaa pohjavillaa, että näyttää paksulta. Perusruuan lisäksi on nyt kuukauden verran saanut Nutrolin-öljyä ruuassa. Polkuanturat ja iho on hyvässä kunnossa.

PS. Satu ja Willa ovat palanneet kisakentille. Jälkikokeessa 3-luokassa maastosta hienot pisteet 191, mutta tottis sitten ihan penkin alle eli ei koularia vielä.