Sunnuntaina taas kisapaikalle klo 8 ja hyppyradalla aloitettiin. Nyt oli selvästi eilistä vaikeampi rata, valssata ja kääntää sai ihan urakalla. Meillä tuli eka rima alas (viikonlopun ainoa) ja sitten edettiin pussille (nro 12) asti puhtaasti. Pussin jälkeen oli kolmen esteen hyppyneliö, jossa piti hypätä ulos vasemalle. Olin vähän myöhässä ja koira tuli pussista ulos tosi lujaa, joten suhahti käden ali suoraan eteenpäin hypylle. Eli hylky tästä.

Toinen rata oli agirata ja kovin ahdas ja kimurantti. Alussa oli kaksi 90 asteen käännöstä hypyiltä ja ½ m päässä hyppyjen vieressä U-putki. Retkulla mopo keuli jo lähdössä ja katastrofin ainekset oli nähtävillä. Yritti varastaa lähdössä, mutta koska akan tavoite oli 3 hypyn takana, niin valppaana oltiin ja koira palautettiin takaisin lähtöön. Tästä meni Eepulla herne nenään ja hallinta katos. Ehdin kyllä sinne 3 hypylle (sivulle) ja sitten koira lähti tulemaan. Lenkkarin kulma osu hyppyyn ja siiveke kaatui. Hylky siis ennen kolmosta, sillä akka rikkoi esteen. Että kivat tukevat esteet... Jatkettiin matkaa hylystä huolimatta ja Eepun piikkiin menee sitten ne seuraavat neljä hylkyä ;-) Että se siitä yhteistyöstä. Tuli riman ali, esteen ohi ja meni U-putken väärään päähän. Vielä lopuksi jätti pujottelun kesken, joten me poistuttiin kentältä nätisti seuraten ja rukkaset jäi saamatta. Kylläpä oli holtitonta menoa.

Kello oli vasta 12, joten jälkiverkan jälkeen lähdettiin tielle ja kohti pohjoista. Matkaa noin 750 km Ouluun ja kahdella stopilla oltiin ilta 10:ltä takas kotona. Mirva ajoi Umeå-Haaparanta, akka koko matkan muut kilometrit. Oulussa oli +10 astetta ja vettä sateli. Kyllä ulkomailla oli eri lämmintä :-D. 

Ennen karsintoja meillä harjoitellaan ainakin lähdössä pysymistä...