Sunnuntaina agikisat jatkuivat aurinkoisessa Haukkukeitaassa, tuomarina Eeva-Liisa Pohjanen. Agirata oli meille vaikea. Monta semmoista kohtaa, johon en itse osannut miettiä sopivaa ohjausta. Mahti meni hyvin, mutta huonosta ja epäselvästä ohjauksesta johtuen mentiin ihan käsijarru päällä. Alkusuoran keinu loistavasti, se on meille kisassa ollut vaikea ja hidas yleensä. Puomilla tuli eka virhe, juoksi ohi ja sitten korjatessa päästin niin sivusta, että tuli nousuvirhe. Puomin jälkeen hypyltä suora linja kepeille (jonne ei kuulunut mennä) ja tähän valtava kaarros ja sitten seuraavien hyppyjen linja meni vaikeaksi. Kepit hyvin ja loppukiemurassa Mahti oli jo irrota maaliin, taas kauhea maakuntalenkki ja sitten toiseksi viimeiselle hypylle kielto ja huono korjaus -> rima alas. Saatiin 20 vp. radalta + yliaikaa.

Hirmu teki alkusuoralla lentokeinun, ei mitään ajatusta pysähdyksestä. Sitten A-putki erottelussa valitsi putken, vaikka linja tuli suoraan A:lle. Hylky. Loppuradasta vielä yksi väärä U-putki ja onnistuneilta kepeiltä juoksin loppusuoran kiemuroiden sijaan. Loppua kohden rata parani ja Hirmu kulki ihan kivasti. Ja iso kehu onnistuneista kisakepeistä, ne on jostain syystä olleet nyt kovin vaikeat.

Hypärille meni vain Mahti. Alku oli kinkkinen, vaikea avokeppikulma (ja lyhyt esteväli) sekä neloshyppy ympäri pyörittäen. Sen jälkeen rata olikin mukavan virtaava. Päätin ohjata tarkasti ja pysyin suunnitelmassani. Ja koira kulki juuri, kuten suunnittelin. Alku rauhassa ja maltilla, ja sitten vitosesta eteenpäin kulki jo hyvää vauhtia. Virheittä maaliin ja aikakin riitti. Hyvä Mahti! Eka nolla ja LUVA kakkosista, olimme ainoat nollan tehneet joten luokkavoitto.