Lomalla kun ollaan, niin ollaan tällä viikolla käyty Haukkiksessa omatoimisesti treenaamassa usemman kerran lyhyitä pätkiä. Ja Hirmu vihdoin oivalsi suoran kepit ja kelpuutti ohjurit! Taikasana oli vapaus ja vauhti pois. Kun narua ei enää pidetty, se rupes kattomaan taas keppejä hyvin keskittyen ja kun kepeille tulee ihan kävelyvauhtia, niin lähtee hyvin hakemaan oikeat välit. Nyt mennään puolikasta suorilla (6 keppiä) ja ohjurit kaikissa väleissä. Sujuu hienosti kahden treenikerran jälkeen molemmin puolin.

Retku pääsi kokeilemaan ratavauhtia Noora 12v. kanssa ja yhteinen sävel löytyi heti. Lypsykumi on taikasana, jonka avulla rouva tekee mitä vaan :) Tämä oli eka kerta, kun Retkua kokeili joku muu ohjaaja. Akka sai seistä ihan rauhassa kentällä neuvoja jaellen ja Retku kulki Nooran kanssa hienosti. Tämä pari nähdään muutaman harjoituksen jälkeen kahden viikon kuluttua nuorten SM-kisoissa.

Mahti 7½ kk aloitti myös agitreenit. Otettiin kolmea hyppyä (suoralla ja 90 asteen kulmissa) rimat 10 cm korkeudella sekä suoraa putkea. Hyvin menee ohjauksen mukana molemmin puolin, vauhtia on, mutta malttaa ja kuuntelee. Ja leikkiä palkaksi. Pieni pätkä kahtena päivänä ja annetaan asioiden taas hautua. Mahti on iso koira, joten aloitan sen kanssa estetreenit varovaisesti. Mitään kiirettä meillä ei ole.

1298385988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e Mahti 7½ months old started his agilitytraining this week. Jumps are 10 cm "high" and he learn tunnel too. He went small course with 3 jumps and one plain tunnel. He is fast, but focus well.