Tänään oli Källi-muorin ensimmäinen munuaiskontrolli. Erikoisruokaa on nyt popsittu hyvällä ruokahalulla kuukausi ja kaikki muu on jätetty pois. Yhden herkkuaterian muori sai synttäreiden kunniaksi viime tiistaina ja puruluita on mennyt muutama, mutta ei mitään muuta extraa. Koiruus on ollut kovin reipas ja puuhakas, ihan oma itsensä koko ajan.

Verta valutettiin taas pikkukoiran kiusaksi ja vielä molemmista etujaloista, kun meinas olla ekassa turhan kuiva suoni. Ja mikä kamalinta, eläinlääkärille mentiin maha kurnien klo 8.15. Kauheaa pitää paastolla vanhaa kaveria. Piti aamulenkin jälkeen jättää muori autoon istumaan, että nuoriso sai syödä ruokansa rauhassa. Källille aamiainen mukaan retkievääksi ja tarjolle heti verinäytteen jälkeen eläinlääkärillä.

Ja juuri sain ihanan viestin eläinlääkäriltä. Källi on vastannut erinomaisesti erikoisruokaan ja kuukaudessa krea-arvo on pudonnut 177->99 (viite 45-115). Eli normaaliarvoissa ollaan jo nyt. Ihan mielettömän onnellinen uutinen! Munuaisten vajaatoiminta siis helpottaa, ihanaa!!!