Tiistain tapaan tänään taas ajeltiin Virpiniemeen hallille agitreeneihin. Muoritkin halus välttämättä mukaan ja lauha keli kun oli, niin saivat odottaa pihalla autossa. Pumpuli vaan meinas mennä metsässä hukkaan, kun sillä on niin hyvä suojaväri. Ja tietty vilkkupanta oli vain Eepun kaulassa.

Tein etukäteen periaatepäätöksen, että Retku menee maksihypyillä. Ei sitä medihyppyjen räpeltämistä kehtaa kattoa ja pentuprojektin aikana Retku on kuitenkin päivittäin hypännyt kymmeniä kertoja pentulaan ja takas, lopuksi 65 senttisen aidan yli - ilman ongelmia. Rimat siis tänään 55 cm ja ensimmäisen hypyn kompastelun (suoraan mahalleen keskelle rimaa..) jälkeen hypyt sujuivat vanhaan malliin erinomaisesti.

Ehditiin alussa ennen treenin alkua ottaa 3-5 hypyn kuvioita ja pujottelua omatoimisesti. Hyvin haki keppikulmat ja tänään myös pysyi kepeillä, jopa lopussa valssaten. Ratakuviossa oli vaikeita putkien hakuja ja kokeiltiin hypylle vientiä myös suoran putken takaa. Saatiin hyviä onnistumisia. Hypyillä ulkokulman kierto venähti metritolkulla pitkäksi, mutta kun muisti ottaa koiran käsiin _ennen_ hyppyä, niin saatiin taas pienet, nätit kaarrokset. Keppien avokulmat hienosti. A:lta Retku teki elämänsä ensimmäisen jättiloikan, oikeen sieltä puolesta välistä :-O. Tarttee vähän muistutella, että miten tämä mennään. Toisaalta kyllä vedätin ohi aika armottomasti rukkanen matkassa... Mutta hyvä saada virhe kiinni treenissä, niin pääsee korjaamaan. Otettiin A:ta sitten naksulla moneen kertaan ja lopuksi vielä vedättäen ja iso palkka hyvästä stopista. Kerrassaan onnistuneet treenit. Paljon hyvä pätkiä!