Ihan tyhjä pitkä viikonloppu, kummallista! Ei mitään koirarientoja eikä kisoja. Akka toki buukkas sitten itselleen ratsastuksen neljälle päivälle. To-pe käytiin Äimiskällä Sannia liikuttamassa ja sitten la-su Apsilla Reinon kyydillä. Lauantaina oltiin päiväseltään mökillä ja siellä oli vielä sen verran lumista, että ei tarvinnut koiria pestä eikä pyyhkiä ulkoilun jälkeen. Täällä kaupungissa on jo niin kurasta ja likasta, että tassuja ja massuja saa pyyhkiä yhtenään.

Sunnuntain paimennukset jouduttiin jättämään väliin, kun aamulenkillä Nasu tökkäs viikko sitten irronneen kynsiytimen aamukoppuraiseen lumihankeen ja kynsi rupes vuotamaan uudelleen. Se on tuo kannuskynsi just pahimmoilleen semmonen, että kantohanki kun upottaa, niin kurjasti raapiintuu siihen reunaan. Side tassussa ei lähdetty Tupokseen, kun ontuu sitten jalka sidottuna. Parempi pitää nyt sidettä kuitenkin ulkoillessa, että paranee kunnolla ja kovettuu.

Ke-pe meillä oli sukulaisia ja koiravieraita. Ja taas tuli todettua, että helppoa on laumaelo hirmuliskojen kanssa. Viisi narttukoiraa 13½v., 12v., 11v., 4½v. ja 3v. olivat sulassa sovussa kaksiossa ja lenkillä. Ei olisi millään uskonut, että meillä on kolmesta eri laumasta toisilleen suht vieraat koirat ja ilman mitään mutinoita. Ja yksi vielä juoksussa. Kiva kun kävitte!