Mitäpä sitä lomalla muutakaan, kuin istua autossa ja kiertää koirakisoja :). Pakattiin kimpsut perjantaina autoon ja suunnattiin Seinäjoelle, jossa 3-luokan iltakisat alkoin klo 18. Mukavan pienet kyläkisat, empä muista milloin olisin viimeeksi kävellyt radan pikkukoirien esteillä.

Akan selkä oli vielä vähän jumissa, mutta kiltisti toimi Eepu toipilaan ohjaamana. Ekalta radalta jätti pujottelun kesken ja sitten takakulmassa tuli putkesta ulos ja suoritti selän takaa esteen, joka piti mennä takaakiertona. Vähän oli akka huonosti sijoittunut ja liike lakkasi, jolloin koira teki oman valinnan.

Ratojen välissä käytiin moikkaamassa Kiukkua (ihana!) ja todettiin Hirmun kasvaneen siskostaan ohi. Vielä vappuna Kiukku oli selvästi Hirmua edellä kasvussa. Kisapaikka oli ihana, pötköteltiin nurmikolla ja nautittiin ilta-auringosta ilman sääskiä. Hirmu kävi vähän treenaamassa Retkun lypsykumilla noutoja ja taisteluleikkejä. Ja tosi kiltisti ja rauhassa Hirmu seurasi Mirvan kanssa radan reunalla Retkun ja akan menoa radalla.

Toinen rata oli vielä vähän ekaa koukeroisempi, mutta jotenkin me vaan selvitiin siitäkin. Onneksi tyylipisteitä ei jaeta :) Tuli kyllä monta täpärää pelastusta ja tuuritkin oli kohillaan. Nollalla maaliin, hyvä Eepu. Ja palkintojenjakoon päästiin pokkaamaan 3. sija. Eka nolla ensi kesän SM:iä varten hankittu.

Kati Kuutilan ottamia kuvia kisoista löytyy täältä ja täältä. Tässä Eepun lennokasta menoa. Kenguru on joo :) Ja Red Bull antaa siivet.

Kuvaajana Taija Rolle: tarkasti menee viimeinen keppikin :)