1157505.jpg
Retku, Nasta ja Källi joulutunnelmissa.

Jouluaaton matka meni hyvin. Pennut matkustivat isossa lentoboksissa auton takapenkillä ja vanhempien kotona pentulana toimi pesuhuone. Aita vaan portiksi ovelle ja pentula oli valmis. Oviaukossa riitti illan aikana ihailjoita jonoksi asti. Seitsemän tuntia kylässä ja illalla pentulassa omassa kotona oli tosi hiljaista ja rauhallista.

Huomenna on kuitenkin tarkoitus siirtää pentula olohuoneen puolelle. Retku alkaa olla sitä mieltä, että on ihan ok myös Nastan tutustella pentuihin ja toisaalta makkarin seinän takana on naapurin makkari, joten pitää ajatella naapurisopuakin, sillä pennuista todellakin lähtee jo melkoisen isosti ääntä hereillä ollessa. Olohuone on asunnon päädyssä, joten siellä saa vapaasti haukkua ja laulaa, ei kuulu mihinkään. Onneksi on päätyasunto :-)

Webbikameran kohtalo on vaakalaudalla. Kyllä se varmaan ajoittain seuraa menoa myös olkkarin puolella, mutta laitetaan kyllä kiinni, kun pentulassa on vieraita. Eli lähinnä se tulee olemaan toiminnassa arkisin työpäivien aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin pentulassa keskitytään jo seurusteluun ja ihmisten hurmaamiseen.