Källi 14v.

kalli14v.jpg

Voi miten aika rientääkään! Källi-Maaria Pumpulikoira täyttää tänään 14 vuotta. Kyllähän tässä on jo valmistelevaa surutyötä tehty, sillä yhteistä aikaa ei enää taatusti lasketa vuosissa. Ne ovat päiviä, viikkoja tai ehkä kuukausia. Mutta nyt nautitaan yhteisistä hetkistä päivä kerrallaan muorin ehdoilla.

Kuulo on huono ja liike jo leppoisa, mutta päivittäin Pumpuli kaivaa lelukopasta jotain kivaa retuutettavaa ja pitää pienen iltavillin. Sohvalle ja autoon hyppää edelleen kevyesti ja kulkee pitkät lenkit matkassa, omaan tahtiinsa. Erikoisruokavalio on pitänyt munuaisarvot kunnossa ja pisunkarkailu pysyy kurissa lääkkeellä. Koiralauman johtajuus Källillä on edelleen ja sillä on sellainen karisma, että vieraatkaan koirat eivät sille isottele.

Illalla leivotaan omenapiirakka ja nautitaan juhlakaffet kavereiden kanssa. Ja samalla juhlitaan vähän myös Retkun 5v. synttäreitä (raukka jää aina synttäreissä vanhemman varjoon) ja Nasun paimennuksen perusrataa. Ja Anttikin on voittanut melkein kaikki kekkerit, joten nostetaan maljaa sillekin.

Blogin päivitys on pahasti jälessä, koitan ehtiä korjaamaan tilanteen viikonloppuna.